Tämän viestin tarjoaa Nicotinell

10 todella hyvää syytä lopettaa tupakointi juuri tänä syksynä

Haluatko säästää rahaa, tuoksua raikkaammalta ja voida paremmin?
Täksi syksyksi on tarjolla monta muutakin perustetta luopua tupakasta – tässä 10 etua, jotka saat savuttomuudesta!
Miten sinä haluat lopettaa?

1. Hengität vapaammin
Monen tupakoitsijan keuhkokapasiteetti on heikentynyt. Monella on jatkuva tupakkayskä. Jo portaiden kiipeäminen tai pieni juokseminen voi hengästyttää liikaa. Mutta jo vähän yli vuoden kuluttua tupakoinnin lopettamisesta voi keuhkojesi hapenottokyky olla parantunut noin 10 prosenttia.

2. Saat lisää energiaa
Jo kahdessa viikossa lopettamisen jälkeen on kehosi verenkierto vilkastunut selvästi. Kun veresi hapensaanti paranee, saat automaattisesti myös lisää energiaa. Lisäetu: vastustuskykysi vahvistuu.

3. Kaunistut
Verenkierron paranemisen ansiosta myös ihosi tuhkanharmaa väri palaa omaan alkuperäiseen luonnollisuuteesi. Ja luontaiseen kauneuteesi…
Tupakointi vanhentaa ennen aikojaan. Jos tumppaat, vähenevät myös rypyt ihossasi.

4. Hymysi saa loistetta
Tupakointi tummentaa hampaitasi ja saa hengityksesi haisemaan. Myös hammassairauksien riski kasvaa. Muuta elintapojasi, niin hampaasi tulevat taas valkoisemmiksi – etkä enää tuoksu siltä, kuin suussasi olisi tuhkakuppi.

5. Parempaa seksiä…
Haluatko suoriutua paremmin ja pidempään? Siinäkin on hyvä syy tumpata tupakat, sillä parantunut verenkierto tuo lisää herkkyyttä juuri sinne, missä haluat tuntea herkimmin…

Katso – näin Nicotinell voi auttaa sinua

6. …ja lisää lapsia
Ja kun lopetat, paranee myös hedelmällisyytesi. Naisella kohdun limakalvot vahvistuvat, ja miehellä siemennesteen laatu paranee. Myös keskenmenon riski pienenee, jos et polta.

7. Hajuaisti
Tupakkahenkosiin sisältyy tuhansittain eri kemikaaleja, joista monet ovat myrkyllisiä. Ne heikentävät hajuaistiasi. Vain viikossa henkosista luopumisen jälkeen alkaa taas tunnistaa ihania – jos myös vähemmän miellyttäviä – tuoksuja.

8. Makuaisti
Sama pätee makuihin siinä missä hajuihinkin. Tupakoitsija tylsyttää makuaistinsa. Jos haluat maistaa ruokien maut sellaisina kuin miksi ne on tarkoitettu, on sekin yksi hyvä syy lopettaa polttaminen.

banner

9. Elät pidempään
Puolet tupakoitsijoista kuolee ennen aikojaan – ja kuolee tupakointiin liittyviin sairauksiin. Jos haluat kyetä kokemaan lastenlapsesi, on aika tumpata ja pidentää siten elinikääsi useita vuosia. Jos olet mies ja lopetat tupakoinnin 30-vuotiaana, pidennät elämääsi keskimäärin kymmenen vuotta. Jos lopetat 60 vuoden iässä, saat keskimäärin kolme ihanaa vuotta lisää elämäsi syksyyn.

10. Säästät rahaa
Lopettamalla tupakoinnin voi säästää satasia, ja enemmänkin. Savukeaski maksaa noin 8,50 euroa. Jos tupakoit rasiallisen päivässä, poltat samalla yli 250 euroa rahaa kuukaudessa tai jopa 3 100 euroa vuodessa. Ja 10 vuoden savuttomuus tuo siis säästöjä jo…

Tupakoinnin lopettaminen tuo tietenkin monta etua mukanaan – eikä suinkaan vähäisin niistä ole kaikki ne halaukset, jotka saat kanssaihmisiltäsi, jos et lemahda röökinsavulta.

Lähde: https://www.terveyskirjasto.fi

Yritätkö lopettaa tupakoinnin? Klikkaa tästä ja opi lisää!

Nicotinell-nikotiinivalmisteet avuksi tupakoinnin lopettamisen yhteydessä esiintyviin vieroitusoireisiin. Sisältää nikotiinia. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Ei alle 18-vuotiaille eikä tupakoimattomille. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Älä tupakoi samanaikaisesti, kun käytät Nicotinellia. Jos olet yliherkkä jollekin valmisteiden sisältämistä aineista, älä käytä Nicotinellia. Haittavaikutuksena voi esiintyä huimausta, päänsärkyä, ruuansulatuskanavanvaivoja, laastaria käytettäessä myös ihoärsytystä. Jos sinulla on sydän- tai verenkiertoelimistön sairaus, jokin muu sairaus tai olet raskaana tai imetät, keskustele hoidosta lääkärin kanssa. Valmisteyhteenvetojen lyhennelmä 21.9.2020. Perustuu 04/2020 – 09/2020 päivättyihin valmisteyhteenvetoihin. Lisätiedot: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Finland Oy, puh: 0800 77 40 80, s-posti: scanda.consumer-relations@gsk.com. Tavaramerkit ovat GSK-konsernin omistamia tai sille lisensoituja. ©2020 GSK tai lisenssinhaltija. 09/2020, PM-FI-NICOT-20-00047